BINNEN EN BUITEN

Reeds 3 generaties actief binnen de decoratie wereld, realiseert Dauwens schilderwerken voor zowel particulieren als ondernemingen. Wij zorgen steeds dat de ondergronden volledig behang en/of schilderklaar zijn. Vloeren, meubels enzovoort worden met uiterste zorg afgedekt om zo uw interieur te beschermen.

Dauwens werkt enkel met kwalitatief hoogstaande merken, die een lange houdbaarheid van de werken garanderen.

Met vliesbehang, die nu steeds meer en meer in de lift zit, kunnen wij uw interieur een moderne look geven en tevens ook kleine schoonheidsfoutjes verbergen.

Voor zij die willen leveren wij ook behang in alle kleuren, prints en texturen die u maar wenst.

GEVELSCHILDERWERKEN

Uw gevel is niet enkel voor u een visitekaartje. Daarom bieden wij verschillende technieken aan om uw huis tot zijn recht te laten komen. Van kalei, cementkalei tot schilderen.

Telkens voorafgaand van een gesprek over de gewilde stijl en kleur.

Ook voor ramen, deuren, balustrades, hekken en poorten kunt u bij ons terecht.

Voor al deze werken opteren wij opnieuw enkel voor kwaliteitsproducten die een lange levensduur van uw gevel garanderen.

DAK- EN GEVELREINIGING

Soms is het niet nodig om uw gevel helemaal opnieuw te schilderen of kaleien en kan een goede reiniging van de bestaande structuur voldoende zijn.

Deze reiniging kan gaan van afspuiten met hoge druk tot zandstralen.

Ook met deze technieken kunnen wij u gevel een fris en nieuwe look geven.

[BMo_scrollGallery id=1 sG_thumbPosition=bottom sG_images=1 sG_loop=0 sG_loopThumbs=0 duration=slow gallery_width=600 gallery_height=400 thumbs_width=100 thumbs_height=100 sG_caption=0 sG_start=1 sG_clickable=1 sG_opacity=100 sG_area=200 sG_scrollSpeed=2 sG_autoScroll=0 sG_aS_stopOnOver=1 sG_diashowDelay=0 sG_responsive=1 ]

 

Gratis offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een schilder of behanger met de kwast op de juiste plaat, twijfel dan niet en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen voor Dauwens?

Onze troeven

  • 3 generaties aan ervaring
  • een constante in de schilder - en interieurwereld
  • steeds mee met de trends
  • aangepast kleur - en interieuradvies
  • vrijblijvende offerte
  • samenwerking met vele erkende bedrijven

Wat zeggen onze klanten